MB Ruitersport

Onze merken

 

LA VALENCIO
Het merk LV Sports is stijlvol en vernieuwend, maar tegelijkertijd praktisch en gebruiksvriendelijk. De producten van LV Sports worden steeds uitvoerig getest en beoordeeld. Bij het ontwikkelen van de producten wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, het draag- en gebruikscomfort voor ruiter en paard, duurzaamheid en uitstraling. Het team achter LV Sports bestaat uit een team specialisten, waaronder echte paardenmensen zoals meerdere zadelspecialisten en (professionele)ruiters. Om de klant ieder seizoen een nieuwe collectie te tonen, werken we nauw samen met stylistes en andere productexperts. Onze producten worden gebruikt door diverse nationale en internationale ruiters en amazones.

 

QHP
Bestaat sinds 2005 en ontwerpt en ontwikkelt een uitgebreid assortiment producten voor ruiter en paard. Het assortiment van QHP blinkt uit in de prijs-prestatieverhouding. De producten worden door eigen medewerkers in de praktijk getest en na de testfase geproduceerd in het verre oosten. De partnerfabrieken worden regelmatig bezocht.Het hoofdkantoor bevindt zich in Drachten en de klanten (ruitersportzaken) bevinden zich in heel Europa. Het assortiment is voortdurend in ontwikkeling en wordt gestaag uitgebreid

 

 


HORKA
Het gevoel van vrijheid en de interactie met de natuur en het buitenleven maakt paardrijden een prachtige sport en bezigheid. De band die blijkt uit de samenwerking tussen mens en paard blijft bijzonder en kan ongelooflijk sterk zijn. Dit gevoel ‘The Natural Feeling’ deelt HORKA met u doormiddel van het aanbod in betaalbare producten van goede kwaliteit.Het in 1956 opgerichte familiebedrijf HORKA International B.V. is uitgegroeid tot totaalleverancier van ruiter-, paarden-, en stalproducten. Momenteel worden de merken HORKA en RED HORSE wereldwijd verkocht via een uitgebreid dealernetwerk verspreid over meer dan 35 landen.HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden.
HORKA waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede en oprechte service aan richting zijn klanten.
Missie: 
"Het zijn van uw volwaardige totaalleverancier op het gebied van ruiter, paard en stalartikelen, waarbij plezier voor de paardensport voorop staat."
Visie:
"Het vergroten van (naams-)bekendheid van onze producten binnen de afzetmarkt van de ruitersport over de hele wereld."

PFIFF
In 1975 is PFIFF opgericht door Gisela & Wilfried Pfitzner. Op slechts 13 m2 begon PFIFF in Meschede-Freienohl en na 35 jaar uitgegroeid tot een modern familiebedrijf met een magazijn van meer dan 14.000 m2. PFIFF staat bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, breed assortiment voor paard en ruiter, een hoge leverquote, haar lage klachtenquote en goede service. In 2010 vierde PFIFF haar 35 ste verjaardag. Vanaf 2011 heeft PFIFF een zelfstandige Nederlandse vertegenwoordiging. De hoofdactiviteit van PFIFF is complete ruitersport: alles voor Pony's, Shetty's, Ijslanders, Western, Springen, Dressuur, Mennen en Vrijetijdsrijden. PFIFF biedt meer dan 3.000 artikelen in meer dan 7.500 variaties. Van zadel tot rijlaars. BVertigo Bvertigo is een jong kledingmerk in de ruitersport die in het hogere segment valt. Het merk is door Finntack opgezet, die ook het merk Horze onder z’n hoede heeft. Om ook het hogere segment kwalitatieve rijkleding te bieden die een exclusievere uitstraling heeft is BVertigo in het leven geroepen. De collectie van BVertigo wordt gekarakteriseerd met een innovatief design, hoge kwaliteit en optimale pasvorm. Deze kledinglijn is ontworpen door de internationale springruiter Siv Gunhild W. Berentsen.

Horze
De eerste Horze winkel is in 2003 opgericht in Lahti, het middelpunt van de Finse wintersport. Horze geeft paarden en paardeigenaren over de hele wereld meer voor hun geld. Horze is één van de weinige spelers op de markt die zowel productie als distributie verzorgen. Met hun eigen productie op meerdere plaatsen in de wereld, hebben zij de duurder makende tussenstap verwijderd, en kunnen we producten van topkwaliteit leveren tegen de beste prijzen op de markt! Horze heeft magazijns in zowel Nederland, Finland als de VS, die zorgen voor een snelle levering en een prijseffectieve distributie. De prijzen zijn eerlijk en gebaseerd op de productiekosten. Zo kan Horze kwaliteitsproducten aanbieden tegen lage prijzen.