MB Ruitersport

Over ons

MB Ruitersport dé winkel voor uw ruitersport artikelen.

Welkom op de webshop van MB Ruitersport

Het gevoel van vrijheid en de interactie met de natuur en het buitenleven maakt paardrijden een prachtige sport en bezigheid. De band die blijkt uit de samenwerking tussen mens en paard blijft bijzonder en kan ongelooflijk sterk zijn. Vanuit dit gevoel ‘The Natural Feeling’ is MB Ruitersport in 2010 ontstaan. MB Ruitersport is een ruitersportwinkel op locatie en is dan ook regelmaig te vinden op diverse wedstrijden en evenementen. In december 2012 is hier een webshop aan toegevoegd. Op de webshop vindt u artikelen die wij op voorraad hebben staan, maar er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid iets te bestellen wat niet op onze webshop staat. Naast de winkel op locatie en de webshob hebben wij sinds januari 2014 een showroom gevestigd aan de Bijlestaal 44B te Broek op Langedijk. Voor advies bent u dan ook van harte welkom in onze showroom op dinsdagavond en op afspraak, waar wij met u de vele mogelijkheden kunnen bespreken en u kunnen helpen met uw keuze. 

Wij staan voor service en kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het MB Ruitersport team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. 

MB Ruitersport waarborgt hierbij eerlijkheid in handelen en biedt een goede en oprechte service aan richting zijn klanten.

We hopen dat alles duidelijk en helder is maar mochten er nog vragen zijn kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier, wij staan u graag te woord.

 

Bezoekt u gerust onze winkel op locatie zie hiervoor onze agenda of kom langs in onze showroom. Wij staan in ieder geval altijd voor u klaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Team MB Ruitersport