MB Ruitersport

Ruilen & Retourneren

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. LET OP dit is niet geldig op uitverkoopartikelen.

N.B. uitverkoop artikelen hebben een zichttermijn van 7 dagen, deze moeten bij ruilen of retourneren binnen deze termijn naar ons opgestuurd worden. Wanneer het gaat om een garantie of gebrek dan blijft, ook tijdens de uitverkoop, de geldende regels voor garantie van toepassing. (zie onze algemene voorwaarden)

LET OP!! Op uitverkoop artikelen die retour komen wordt geen geld terug gegeven, u ontvangt van ons een tegoedbon voor dit bedrag. Op deze bonnen wordt geen geld terug gegeven en zijn ook niet inwisselbaar voor contanten.

Stuurt u een artikel retour dan verzoeken wij u duidelijk uw bank- of postbank no. aan ons te vermelden. Wij zullen dan zorgdragen voor een spoedige terug betaling. Let op! Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd!  Dit houdt in dat u dit pakket weer terug krijgt en het ongefrankeerde retourbedrag van € 14,= moet betalen.

In geval van ruilen gelden de volgende regels :

Uiteraard dienen ook te ruilen artikelen zoveel mogelijk in de verpakkingsdoos die wij gebruikt hebben te worden terug gestuurd. Artikelen dienen niet gebruikt te zijn en kaartjes/labels mogen niet verwijderd worden. Dit alles ter beoordeling aan MB Ruitersport. Wanneer u wilt ruilen, mailt of belt u ons dan voordat u het naar ons terug stuurt. Wij kunnen u vooraf informeren of het artikel in een andere maat/kleur/uitvoering op voorraad is. 

Indien u het product met (deels) waardebonnen heeft aangekocht kunnen wij hierop geen geld uitbetalen. U ontvangt dan hiervoor een tegoedbon.

U kunt uw retour of te ruilen artikelen sturen naar het volgende adres:

MB Ruitersport ovv. Retour webshop
Wolgastraat 5
1827 KB ALKMAAR