MB Ruitersport

Verzendkosten

Wij verzenden via PostNL. Eventueel kunt u uw bestelling aangetekend laten verzenden. Voor bestellingen betaalt u € 7,25 verzendkosten op basis van een pakket tot 10 kg. 

Uw pakket wordt standaard aangeboden bij PostNL als basis pakket. Uw pakket is eenvoudig te volgen via track&trace (www.tracktrace.nl) met het pakketnummer en uw postcode. Deze beide verzendopties kiest u zelf in ons systeem bij 'verzendmethode' aan het eind van uw bestelling.

MB Ruitersport wijst iedere vorm van verantwoordelijkheid af als blijkt dat een verkeerde postbezorging een fout van PostNL is. Wij zullen graag voor u bemiddelen en proberen u bij te staan maar accepteren geen enkele claim voor een fout van PostNL
 

BESTELLING ZELF AFHALEN

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen imaak daarvoor een afspraak via mail. Wij beschikken over een mobiele pin. Zodra uw bestelling voor u klaar staat, nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op, u kunt uw bestelling dan op de afgesproken datum en tijd bij ons in de showroom komen afhalen.